flitsgroot
Nieuwsbrief Flits van de IC Dovenpastoraat Noord-Holland

27 April 2022Beste Flits-lezers!!!Het is vandaag Koningsdag!! Ikzelf ben altijd nieuwsgierig hoe Koningin Maxima gekleed zal zijn, hoe de prinsesjes zich gedragen?? En wat zal Koning Willem-Alexander zeggen als de wandeling op Koningsdag voorbij is. Zij vertegenwoordigen ons land, zij zijn Nederlands visitekaartje.Ook denk ik vandaag aan Koning Jezus. Hij werd verwelkomd met palmtakken en toegejuicht. Hij was allemansvriend toen hij op de ezel zat en nog geen paar dagen daarna werd ie uitgejouwd, vonden ze het heerlijk om hem uit te schelden, de draak met hem te steken. Wilden ze hem zelfs inruilen voor een boef. Ze vonden dat hij dood moest.Hoe kan dat toch?? Zijn wij mensen die ons laten opjutten of willen we in de massa opgaan of erbij horen? Durven we geen eigen stem te hebben??Jezus durfde te staan voor wie hij was: Een kind van God, hij had lief en lef en zei: God is mijn Vader, als jullie mij zien, zien jullie mijn Vader. Want Jezus was gefocust op Zijn Vader.Wat doen wij? Wiens visitekaartje zijn wij?? Heb ik lief en lef om te zeggen: God is mijn Vader??? Als ik eerlijk ben durf ik dat wel te zeggen en weet U waarom? Jezus en God hebben mij lief!!!Hoe weet ik dat nou? Dit weet ik omdat God en Jezus mij uitnodigen in Het Woord: Kom maar!! Wij kennen je al zo lang je leeft en wij weten en kennen je door en door. En je bent goed zoals je bent.Wat een liefde!! Geen eisen, maar gewoon: Je bent goed genoeg. En daarom wil ik het visitekaartje zijn van God, Jezus en het Hemelse Koninkrijk.En mocht je het onzin vinden of twijfelen over wat ik schrijf: Weet dat dit kan en mag!!

Lees je Bijbel, Gods Uitleg, want daarin staat hoe lief Zij ons hebben, opdat wij Leven in overvloed vanuit Hen ontvangen.Een Liefdevolle groet op deze Koningsdag!! 

-0-0-0-0-0-0-0-Onderstaand treft u de kerkdiensten aan van de maand Mei. De diensten beginnen allemaal om 10:00 uur.Alle kerkdiensten zijn op locatie te bezoeken, aanmelding niet nodig.

Mei1

GEEN DIENST

8

Ploni Pantjes

BethelzaalMarlijne15

Hendrik Stevens

Bethelzaal

Laura

22

Erik Krooneman

BethelzaalWendy29

Laura Kolmus

BethelzaalAnnet

Ilona

In de bijlage vindt u een poster over een NGT Jongerendienst in Woerden. Zoals u zult zien, hebben wij geen dienst op 1 mei in de Bethelkerk. Als u wilt en kunt, bent u hartelijk welkom in Woerden.-0-0-0-0-0-0-0-Verder hadden we 22 april j.l. een Grote IC Dag in de Bethelkerk te Amsterdam. Hierbij wat foto’s om nog wat na te genieten.
Trinus Hibma vertelde over de Sedermaaltijd. Gebarentolk Regine en schrijftolk Laura ondersteunden Trinus’ uitleg.   
Allemaal geconcentreerd aan het luisteren

 
Laura Kolmus

doorzien@live.nl

Tel.: 06-21847100

 
De IC Dovenpastoraat Noord-Holland